Maffia RPG -- The one and only.

We roleplayen op het moment in 1960.
Dit is maar een tijdelijk forum aangezien de oude het niet meer doet.

  Geld verdienen in Mob Life RPG

  Deel
  avatar
  Gaultieri

  Aantal berichten : 15
  Registratiedatum : 04-12-10
  Woonplaats : Brooklyn

  Geld verdienen in Mob Life RPG

  Bericht van Gaultieri op zo dec 05, 2010 3:34 pm

  Geld

  Nu je bent aangekomen in het grote Amerika is het zaak om zoveel mogelijk geld in een zo kort mogelijke tijd te verdienen. In Mob Life RPG kan je dat op de volgende manieren doen:

  - De eerlijke, burgerlijke manier.
  - De louche, maffia manier.

  Tijdens deze guide richten we ons enkel op de burgerlijke manier van het geld verdienen.

  Eerlijk geld verdienen

  Je wordt een werknemer:
  Geld verdienen als een normale burger kan je op verschillende manieren doen. Zo kan je bij de lokale bar gaan werken als bartender of je kan de NYPD versterken in de strijd tegen de misdaad in New York City. Je zult eerst een netwerk op moeten bouwen van mensen die jou aan werk kunnen helpen. Dit doe je door langs te gaan in verschillende kamers en de kamereigenaren op IC-wijze aan te spreken met de vraag of zij nog een werknemer zoeken. Meestal is dit wel het geval en je zal dan vanzelf aan werk komen. Denk eraan dat wanneer jij een eerlijk baantje hebt, meestal ook gewoon een normaal loontje krijgt. Het minimumloon voor een werknemer is $300 per OOC dag

  Je wordt een ondernemer:
  Wanneer jij genoeg Habbo-meubels hebt om een eigen bar, hotel, slagerij, bakkerij of wat dan ook in te richten voel je dan niet geremd en bouw deze voor de RPG. Het is immers dondersleuk om een eigen zaakje te starten in Mob Life RPG. Denk bij het inrichten dat je een plek moet hebben voor je klanten en voor jezelf. Onderscheid de kamer door een balie in te richten waar je klanten kunt helpen. Wanneer je jouw kamer volledig hebt ingericht naar jouw smaak, zoek dan een persoon op die een hele wijk beheerd. Die personen vindt je door eens rond te kijken in de RPG. Contacteer zo’n persoon en zorg dat hij/zij jouw kamertje wilt linken door middel van een Deurteleporter. Voor het setje zal je zelf moeten zorgen!

  Als jouw kamertje eenmaal gelinkt is aan de RPG, dan kan je beginnen als een echte ondernemer! Zorg dat je een clientèle krijgt. Dit wil dus zeggen dat je vaste bezoekers krijgt in je kamer zodat je geld kan genereren. Maak ook regelmatig door reclame te maken via de Console. Maak er een leuk roleplay spelletje van zoals: * Je vindt nu een flyer waarop staat de er korting is bij de bakker van Jantje* Een ondernemer krijgt per OOC dag $1500 van de RPG. Deze kan je elke dag dus standaard bijtellen op je bankrekening. Let op dat werknemers betaald moeten worden of dat jij specerijen of attributen moet inkopen om je zaakje draaiende te houden. Ben dan zo eerlijk om deze uitgaven ook weer af te tellen van je bankrekening. Al het geld wat je extra verdient tijdens IC spel, mag je gewoon bijrekenen.

   Het is nu vr jan 18, 2019 10:15 pm