Maffia RPG -- The one and only.

We roleplayen op het moment in 1960.
Dit is maar een tijdelijk forum aangezien de oude het niet meer doet.

  Hoe te roleplayen

  Deel
  avatar
  Gaultieri

  Aantal berichten : 15
  Registratiedatum : 04-12-10
  Woonplaats : Brooklyn

  Hoe te roleplayen

  Bericht van Gaultieri op zo dec 05, 2010 2:14 am

  Mob life RPG Rules:

  Hoe te roleplayen
  Roleplayen in Mob life RPG is vrij simpel. Ten eerste moet je een toepasselijk Habbo-account aanmaken in het volgende format: Voornaam-Achternaam. Bedenk bij het verzinnen van een naam van te voren wat voor soort persoon je wilt spelen. Denk hierbij aan leeftijd, etnische achtergrond en eventuele levenservaringen. Een voorbeeld hiervan vind je hieronder:


  Ik wil een Italiaanse gozer van 20 jaar oud spelen. Hij heeft geen broers of zussen en leeft bij zijn moeder. Ik noem hem daarom naar een Italiaanse naam, namelijk; Michael-Corleone


  Als je jouw account hebt aangemaakt ben je klaar om te gaan spelen. Er zijn verschillende verhaallijnen die je kunt volgen in de RPG. Zo kan je jezelf helemaal opwerken bij de Maffiabazen of gewoon een eigen winkeltje starten in Manhattan, een carrière maken bij de politie of jezelf de gehele dag bezatten bij de lokale striptent. Het is helemaal aan jou, wees creatief en doe je eigen ding! Weet je nog niet zeker welk pad je op wilt gaan met je character? Wij adviseren je dan eens lekker rond te kijken in de winkels en barretjes van de RPG en rustig mee te spelen, zodat je de sfeer van de RPG een beetje onder de knie krijgt.

  Het enige wat je moet doen als je jouw character iets wilt laten doen is een actie te omschrijven en deze , zowel aan het begin- als aan het eind, te voorzien van een symbool . De meest gebruikte symbolen zijn ‘’*’’ of ‘’-‘’.

  Voorbeeld:

  *Trekt de barkruk onder de tafel vandaan*
  *Neemt nu plek op de barkruk*
  *Neemt het menu, leest hem door*

  Of

  *Houdt nu een taxi aan*
  *Opent de taxideur dan*
  *Rijdt nu de weg op naar huis*

  Als je normale acties maakt die je in het dagelijks leven ook maakt dan mag je zoveel mogelijk acties in één zin proppen. Bijvoorbeeld:

  *Neemt hier nu plek en begint het menu door te lezen, roept de ober nu gelijk*

  Dus in plaats van drie verschillende actiezinnen te maken, mag je het in één zin proppen.

  LET OP: Je mag dit niet tijdens een gevecht doen. Meer informatie over Aanval en verdedigingsacties kan je terugvinden bij De Regels.


   Het is nu vr jan 18, 2019 10:15 pm